Over

Over mijzelf

Na jarenlange ervaring als werknemer en opleider bij enkele van de beste salons van Nederland heb ik besloten mijn twee grootste passies samen te brengen in het concept Velvet Hair & Vintage

Het creëren van een beleving en het aangaan van een duurzame verbinding met mijn klanten is mijn kracht. Ik houd van vormgeving, waarbij de combinatie van vorm en kleur een uniek concept oplevert voor een kapsel of outfit. Als Haarkunstenaar heb ik het voorrecht om met het mooiste natuurlijke materiaal te mogen werken, namelijk haar. 

Bij alles wat ik doe is duurzaamheid een belangrijk item. Daarom kies ik voor het gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke producten om jouw haar in topconditie te houden. Op die manier kunnen volgende generaties ook nog plezier van onze aarde hebben.

Daarnaast bied ik vintage en preloved fashion aan in mijn salon, omdat ik van mening ben dat er te veel kleding geproduceerd wordt. Hiermee daag ik niet alleen mijzelf maar ook anderen uit om op een creatieve en verantwoorde manier een on-trend outfit te creëren.